Diensten 2017-03-23T23:18:13+01:00

Wat doet Peels Advies voor u

Uw situatie vraagt om een persoonlijk advies

Elke verzekeringswens is uniek. Of u nu alleenstaand bent of een gezin heeft. Particulier of ondernemer. Uw verzekeringen moeten helemaal toegespitst zijn op úw situatie; maatwerk dus!

Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en adviseren u over verschillende oplossingen; onafhankelijk dus niet gebonden aan een verzekeringsmaatschappij maar een vrije keuze uit vele aanbieders in de markt.

Wij verzekeren u een onafhankelijk advies in begrijpelijke taal. De financiële wereld wordt steeds complexer en wij zien het als onze uitdaging uw “Baken van Zekerheid” te mogen zijn.

Onze aandachtsgebieden zijn

  • Schadeverzekeringen, zowel zakelijk als particulier
  • Inkomensverzekeringen
  • Levensverzekeringen
  • Bancaire Zaken (sparen en beleggen)
  • Hypotheken

Peels Advies beschikt vanzelfsprekend over alle noodzakelijke vakdiploma’s en voldoet aan alle eisen die aan professionele adviseurs en financiële dienstverleners worden gesteld.

Garanties

logo_kifid

Wij besteden voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch zou het voor kunnen komen dat u niet tevreden bent. Vanzelfsprekend horen we dat graag direct van u; kritische opmerkingen over onze dienstverlening nemen wij serieus en zien wij als aanbeveling tot nog verdere verbetering. Tevens zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid / www.kifid.nl)

afm_logo
De Autoriteit Financiële Markten houdt op basis van de Wet op de Financiële Dienstverlening toezicht op deze dynamische branche. Wat dit voor u betekent en wat er van u wordt verwacht leest u op de site van de AFM: www.AFM.nl